DJ-Magnum

djfoto_'.$dj->dj_alias.' Mijn naam is Ron. Beter bekend als DJ-Magnum.

Ik ben geboren in December 1963 in Nijmegen als de jongste van 3 kinderen in de oudste stad van Nederland. Ik heb daar ruim 27 jaar gewoond en tuinbouw school door lopen, Daarna na de Rank (de huidige Helicom) in Velp gegaan voor vervolg opleiding voor hovenier.
Na bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben zoals de gemeente Wijchen als meewerkend voorman van een groep van 6 man.
Werk ik nu bij VWC Nijmegen (vrijwilligerscentrale Nijmegen) als zijnde: medewerker bemiddeling.

Mijn huidige woonplaats is nu Beuningen waar ik met veel plezier woon met mijn 4 katten Jimmy, Tijger, Banshee en Lucifer.

Wat ik als hobby heel graag gedaan heb is scouting. Leiding geven aan kinderen en jongeren. En er dan samen lekker op uit treken en op weekenden en zomerkampen gaan. Dit heb ik bijna 25 jaar gedaan. En wat ik nu heel leuk vind om te doen is om Radio te maken bij RadioZonderNaam (RZN) als zijnde DJ-Magnum.

Jullie vragen je vast af waarom ik deze naam heb gekozen . Nou zal het jullie vertellen. In de tijd toen ik rond de 20 was, was de tv serie Magnum PI erg populair. Ik had in die tijd ook een bakkie (27mc) waar ik toen als skipnaam had : Magnum. Nou wilde het toeval dat toen ik voor het eerst uitging in een kroeg, dit was de Pet In Nijmegen op de Molenstraat (deze bestaat niet meer). Ik ging daar aan de bar zitten en bestelde daar wat. Het was in die tijd heel normaal om al je drankjes en hapjes te laten op schijven en dat gebeurde bij mij dus ook. Op gegeven moment wilde ik afrekenen en vroeg om mijn rekening. Waarop de Barman zegt : "Hier is je rekening Magnum" En ik op mijn beurt hem verteld dat ik die naam ook op de bak gebruik.
En zo ben ik dus aan mijn naam gekomen. En niet door het ijsje zoals vele denken.

Wil je mailen ?
Mail dan naar: dj-magnum@kpnmail.nl
profile_facebookprofile_twitter